DTO ile Ekonomi:
banner175
Erdoğan: Nevruz, birlik ve beraberliğimizin de sembolüdür
Nevruz Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yapan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, şunları söyledi: “Nevruz, toplumumuz için yüzyıllardır ayrı bir önem ifade eden tarihimize kök salmış bir geleneğimizdir. Birlik ve beraberliğimizin sembolü, baharın müjdecisidir. El birliğiyle geçmişimizden geleceğe taşıdığımız kültürel bir değerimizdir. Toplumsal bağlarımızdan biri de olan böyle değerli bir birikimin, korunarak yarınlara aktarılmasının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün Avrupa’dan Asya’ya çok büyük bir coğrafyada hüküm süren Türk Milleti olarak, bahardan önceki büyük bayramımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler diliyorum.”
 
FARKINIZDAYIZ
Erdoğan, Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla da yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireyler, kromozom sayılarının fazla olması sebebiyle, diğer insanlara göre farklıdırlar. Ancak bu, sosyal hayatın içinde olmalarına engel değildir. Onların yadırganması, yanlış bir tutumdur. Çünkü, down sendromlular da bizim gibi bireylerdir. Bizler, onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız. Bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasını diliyor, down sendromlu bireylerimiz ve ailelerine mutlu ve huzurlu günler diliyorum.” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku