DTO ile Ekonomi:
banner175
Erdoğan'dan huzurevi ziyareti

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferruh Dalkılınç, Hasan Kocabay, Hikmet Alpaslan, Kemal Tuncer, Murat Can ile Yakup Öğütcen, TOBB Denizli Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Denizli İl İcra Komitesi Başkanı Ebru Arslan ve üyelerinden oluşan heyet, Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne gitti.
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürü Süleyman Erdoğan’ın da eşlik ettiği ziyarette heyet, yaşlılarla kahvaltı edip, sohbet etti. Ardından binayı gezip, İl Müdürü Erdoğan ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hatice Temel’den bilgi aldı.
 
“HUZUREVİ SAKİNLERİMİZİ MUTLU GÖRMEK, DÜNYALARA BEDEL”
Başkan Erdoğan, ziyaretin kendilerini manevi olarak çok etkilediğini ifade ederek, “Denizli Ticaret Odası, artık sadece resmi işlemlerle kalmayan sosyal bir odadır. Aynı zamanda Denizli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olarak, sosyal sorumluluğumuz gereği gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz de var. Bunlardan biri de bugün huzurevimize yaptığımız ziyarettir. Buradan manevi olarak çok etkilendik. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürlüğümüz, yaşlılarımız için gerekenleri yerine getirmiş. Bize düşen ise, onları unutmadığımızı göstermekti. Kendilerinden hayır duası almak ve mutlu görmek, dünyalara değişilmez bir duygu. Bizlere rehberlik etmeleri dolayısıyla başta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz olmak üzere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiremiz ile personeline, bizleri çok sıcak karşılayan huzurevi sakinlerimize teşekkür eder, huzurlu ve mutlu günler dilerim” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku