DTO ile Ekonomi:
banner175
Kadın girişimcilere, sosyal medya eğitimi
DTO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin “Sınırları Aşan Türkiye Projesi” kapsamında, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Facebook iş birliğiyle, sosyal medya platformları üzerinde ticaret yapan ya da yapmayı düşünen kadınların sayısını arttırmak amacıyla düzenlediği eğitimlerin ikincisini gerçekleştirdi. Kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) E-Ticarette Sürekli Eğitim Merkezi (E-Ticaret SEM) Eğitmeni Bora Önalan, DTO üyesi katılımcılara “Sosyal Medyada, kendinize özel alan hazırlamak nasıl olur?”, “Sosyal Medyayı kullanarak potansiyel müşterilerinize nasıl ulaşırsınız?”, “Sosyal Medya'da çarpıcı görsel içerik oluşturmanın püf noktaları nelerdir?” gibi önemli konularda eğitim verdi.
 
DTO BAŞKANI ERDOĞAN: "ÜYELERİMİZİ, ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN ŞEKİLDE DONATIP GÜNCELLİYORUZ"
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin yenilik ve değişimleri yakından takip edip, günün koşullarına ayak uydurmalarını önemsediklerini söyledi. Başkan Erdoğan, "Onların daha donanımlı bir hale gelmesi ve rekabet güçlerini hep diri tutabilmeleri için, elimizden geleni yapıyoruz. Bu bazen bir fuarla, bazen de eğitimle oluyor. Organizasyonlarımızda mümkün mertebe katılımı yüksek tutarak, bir fazla insanımızın faydalanması için uğraşıyoruz. Onlardan da gayretlerimizin karşılığında memnuniyetlerini duymak ve etkinliklere gösterdikleri yüksek ilgiyi görmek bizleri sevindiriyor; bu konudaki şevkimizi artırıyor. Denizli Ticaret Odamızın organizasyonları sayesinde, her yıl 500'den fazla üyemiz yurt içi ve yurt dışı fuarlara giderken, 3 bin 500 civarında üye ve vatandaşımız da farklı konularda eğitim alıyor" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku