DTO ile Ekonomi:
banner175
Muhasebe eğitimi gören 93 kursiyer, belgelerine kavuştu
Denizli Ticaret Odası tarafından üyelerinin çalışanları ile yeni işe başlayacaklara yönelik, işletmelerde ön muhasebe, sipariş ve stok takibi konularında, 17-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında, 70 saatlik “Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma, Geliştirme ve Uyum Eğitimi” verildi. Bu eğitimi başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan 93 kursiyer için DTO’nun hizmet binasında tören düzenlendi.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “KASIMDA, 216 SAATLİK TAMAMLAYICI YENİ BİR EĞİTİM DAHA BAŞLATACAĞIZ”
 
Törene, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile odanın idarecileri ve eğitim faaliyetlerini planlayan Denizli ABİGEM personelinin yanı sıra Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Turan Genç de katıldı.
Başkan Erdoğan, muhasebe eğitiminin ilk aşamasını başarıyla tamamlamaları dolayısıyla kursiyerleri tebrik etti. Kursun devamı niteliğinde 216 saatlik Muhasebede Ticari İşlemlerin Kaydı ve Düzenlenmesi Eğitimi’ni de kasımda başlatacaklarını müjdeledi.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İLE HER ZAMAN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”
 
Kursiyerlere seslendiği konuşmasında, oda olarak, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, çok sayıda projeye imza attıklarını da anlatan Başkan Erdoğan, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesindeki Halk Eğitim Merkezleriyle birlikte, ısı, ses, ışık ve su yalıtımı kursu ile, mesleklerinde uzmanlaşmak isteyenler için eğitimler ve kaynakçılık kursu düzenledik. Yalıtım kursumuzun sonunda, tamamlayıcı girişimcilik eğitimi verdik. Mümkün oldukça, Halk Eğitim Merkezleri modülleri yoluyla, yani devlet eliyle eğitimler veriyor, Millî Eğitim Bakanlığı’ndan sertifikalandırdığımız kurslar düzenliyoruz. Bakanlıktan onaylı olunca, sertifikalar ulusal olarak geçerli sayılıyor ve kursu tamamlayanların iş bulmalarında da daha etkili oluyor.” diye konuştu.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “FACEBOOK İSTASYON’UN, TÜRKİYE’DE 2.’SİNİ DENİZLİ’YE AÇACAĞIZ”
 
Geçen ay Facebook İstasyon’un ilkinin İstanbul’da açıldığını hatırlatan Başkan Erdoğan, firmalara, bilgiye ve müşteriye ulaşmak, network kurmak için müthiş fırsatlar sunacak istasyonun ikincisini ise Denizli’de kuracaklarını aktardı. Erdoğan, “Bu istasyon, işletmelerimizin küresel pazara ulaşmalarının da önünü açacak.” dedi.
 
DİP HIZLA BÜYÜYOR
 
Üyeleri için farklı alanlarda çok sayıda proje üretip hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Erdoğan, “Bunların en önemlilerinden biri, üyelerimizden büyük ilgi gören indirimli mal ve hizmet temini için başlatılan kampanyamız DİP. Denizli İndirim Programı, her geçen gün daha da genişliyor; 11 sektörde yurt genelindeki 132 adrese ulaştık. Akaryakıt, otomotiv, hastane, eğitim, ev temel ihtiyaçları, karayolu ulaşım, kargo, kuru temizleme, otel, oto kiralama, spor ve bakım ile yazılım gibi farklı alanlarda üyelerimize özel indirim sağladık.” diye konuştu.
 
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OĞUZ, BAŞKAN ERDOĞAN İÇİN “EĞİTİM SEVDALISI” DEDİ
 
“Başkanımız Uğur Erdoğan, göreve geldiği günden bu yana bizimle iş birliği içinde. Bu da bizlere onur ve gurur veriyor.” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, DTO Başkanı Erdoğan’a her zaman eğitim faaliyetlerinin içinde bulunması ve bir eğitim sevdalısı olması dolayısıyla teşekkür etti.
 
OĞUZ: “HERKESİN MUTLAKA BİR UZMANLIK ALANI OLMALI!”
 
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 7’den 70’e eğitim öğretimle uğraştığını da dile getiren Oğuz, “Herkesin mutlaka bir uzmanlık alanı olmalı ve bu alanda verimli çalışmalı. Araştıran, soran, sorgulayan ve kendisini alanında iyi yetiştirenler için iş sahası geniş. Bu eğitim de sizin elinizi kuvvetlendirecek. Denizli Ticaret Odamız ve Başkanımız Uğur Erdoğan, imkanlarını sizler için seferber etti. Biz de her türlü katkıyı sağladık. Güzel bir iş birliğiyle iyi bir işe imza attık. Teşekkür ederim.” dedi.
 
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, törenin sonunda eğitimi veren SMMM Usta Öğretici Eğitmen Metin Gündoğdu ile Usta Öğretici Eğitmen Bülent Göktaş’a takdim ettiği birer belge ile teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku