DTO ile Ekonomi:
banner175
Terhis olan askerler ile tahliye olan hükümlüler için ulaşım imkanı

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üye ulaştırma şirketlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, 11’inci Piyade Tugay Komutanlığı'ndan terhis olacak askerler ile cezaları sona ereceği için cezaevlerinden ayrılacak hükümlülerin ulaşım konusu masaya yatırıldı.
 
Toplantıya, DTO Meclis Üyeleri Bayram Ali Çoban, Hasan Aybay ve Murat Çetintaş ile DTO 4’üncü Meslek Komitesinden üyelerin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç da katıldı.
 
DENİZLİ ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ, HER TÜRLÜ İMKÂNI SEFERBER ETMEYE HAZIR
Firmaların temsilcileri, Başkan Erdoğan’a, her türlü imkânı seferber etmeye hazır olduklarını dile getirdi. Fiziksel mesafeyi korumaya dair kurala uymak zorunda olduklarını hatırlatarak, insanları uzun süre ayrı kaldıkları memleketlerine bir an önce ve sağ salim ulaştırmak amacıyla, kar etmekten ziyade uygun bir fiyata bu işi yapabileceklerini ifade etti.
 
FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ
Tugay Komutanlığı ve Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ile böyle bir organizasyon için harekete geçtiklerini belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise, önümüzdeki günlerde gelecek talebe göre, bu önemli görevi yerine getirmeyi üstlenen firmalara teşekkür etti.
 
Erdoğan, “Bizlere, cezaevinden tahliye olacak vatandaşlarımız ile şehrimizdeki tugaya bağlı birliklerden terhis olacak askerlerimiz için araç temin edilmesi yönünde bir talep geldi. Sizler de özveride bulunarak en uygun imkânı sağladınız. Denizli ve Ticaret Odası olarak, örnek bir girişime daha imza attık. Teşekkür ederim” dedi.
 

 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku