DTO ile Ekonomi:
banner175
Uğur Erdoğan: 'Vatan sağ olsun”

Devletin, ülkenin bütünlüğünü korumak amacıyla başlattığı güvenlik operasyonlarını, sınır ötesindeki terör mensuplarını da yok etmek ve terörizmin bataklığını kurutmak için, ilk günkü kararlılığıyla sürdürdüğünü belirten DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi:
 
“Kahraman Mehmetçik'imiz, var gücüyle bu kutsal görevi yerine getiriyor; bizlerin huzur ve güveninin teminatı oluyor. Ne yazık ki, zaman zaman bölgeden acı haberler de geliyor. Son şehidimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya ile İdlib'deki silah arkadaşlarının yasını tutarken, Pamukkale İlçemizdeki Aktepe Mahallemizden 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman kardeşimizin de, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatanımızın bütünlüğünü bozmaya yönelik faaliyetlerde bulunanlara karşı başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olduğunu öğrendik. Başta anne babası olmak üzere silah arkadaşları ile yüce milletimizin başı sağ olsun. Acımız büyük; yaramız derin! Rabbim, kahramanımızın şehadetini kabul etsin; ailesine sabır versin.”
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku