Eğitim:
banner175
2 bin kapasiteli kız öğrenci yurdunda sona yaklaşıldı
Pamukkale Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Polisevi’nde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,  KYK Yurt Müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.
 
Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Alper Özkan tarafından slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üniversite ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri ve talepler toplantıda değerlendirildi. 
 
Toplantı sonrası Mayıs 2019 tarihinde yapımına başlanan 2 bin öğrenci kapasiteli olan ve 1 sosyal tesis, 1 idari bina ve 7 yurt bloğundan oluşan Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku