Eğitim:
banner175
Acıpayamlı Fatma Umay TEOG birincisi oldu
Sonuçları geçen gün açıklanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Acıpayamlı Fatma Umay Alper, 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.
 
Bu başarı ile hem okuluna , hem ilçemize büyük bir gurur yaşattı.
 
Başarısında en etkin rolü öğretmenlerinin oynadığını belirten Fatma Umay Alper “Öğretmenlerimin nasıl çalışmam gerektiği hakkında yaptıkları yönlendirmeleri önemsedim. Düzenli olarak ders tekrarı yaptım. Anlamadığım konuları mutlaka ders öğretmenlerime sordum. Gereksiz yere, çok fazla sayıda test çözmek yerine, anlayarak hatalarımı düzelterek test çözümü yaptım.
 
Okulumuzun hafta içi ve hafta sonu vermiş olduğu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına düzenli şekilde katıldım. Bu başarımda en büyük pay sahibi olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu güzel başarı için öğrencimizi, emek veren öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. (Acıpayam Gazetesi.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku