Eğitim:
banner175
AGD'den ortaokul ve liseliler için yarışma
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Halil Akpınar her yıl düzenlenen ‘Liseli ve Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması’nın bu yıl 9 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacağını duyurdu.
 
 
Akpınar, 9 Aralık’ta düzenlenecek olan yarışma ile ilgili kayıt tarihlerinin 30 Kasım tarihine kadar süreceğini belirterek, “Tüm liseli ve Ortaokullu öğrencilerin yarışmaya katılabileceğini belirtti. Yarışmaya www.efendimizinizinde.com internet adresinden başvuruda bulunabilecek.
 
Sınava başvuran ortaokullu öğrenciler Şerafettin Şenaslan’ın son Peygamber Hz. Muhammed (s.a.v) adlı kitaptan, Liseli Öğrenciler ise Dr. Şerafettin Kalay’ın kaleminden Siyer-i Nebi Alemlere rahmet olarak gönderilen elçi Hz Muhammed (s.a.v) adlı kitaptan sınava tabi tutulacaklar. İsteyenler kitapları dernek binamızdan Ayraç Kitapevi ve Tuba kırtasiyeden temin edebilecekler” dedi. 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku