Eğitim:
banner175
Anaokulu çocuğuna tuvalet temizleme cezası
Hizmet Gazetesi’nden Ümit Bilgiç’in haberine göre olay Pamukkale İlçesindeki Ahmet Hanife Paralı Anaokulu’nda meydana geldi.
 
Anaokuluna giden 4 yaşındaki B.A. isimli erkek öğrencinin okula gitmek istememesi üzerine ailesi durumu araştırdı. İddiaya göre, tek başına tuvaletini yapamayan küçük çocuk klozeti pisletti. Bu sırada tuvalete giren bir hizmetli çocuğu azarladı ve pislettiği tuvaleti temizletti.
 
Olayın ortaya çıkmasından sonra ailesi çocuğu okuldan alıp başka bir okula yerleştirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
adnan 7 yıl önce

okulun müdüresi değiştikten sonra öğrencilerle ilgilenmek yerine sadece bir ticarethane gibi işlemeye başladığı için çalışanların ne yaptığı umurunda değil sanırım müdüre hanımın....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku