Eğitim:
banner175
Başkan Osman Zolan'dan eğitim-öğretim yılı mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Geleceğin teminatı olan çocuk ve gençlerin, yarınların söz sahibi olacağını kaydeden Başkan Osman Zolan mesajında, “Bir ülkenin ileri seviyelerde olması salt gelişmiş ticaret ağı, yapılan yatırımları ya da zengin yeraltı rezervleri ile değil eğitilmiş, geliştirilmiş sağlıklı bir nesil yetiştirmesi ile belli olur. Okuyan, araştıran, sorgulayan, bilgi, beceri ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak olan bugünümüzün çocukları ve gençleri yeni eğitim-öğretim yılına başlıyor.  Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla çocuklarımız, gençlerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Denizli’de son yıllarda eğitime yapılan yatırım ve hizmetlerin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Osman Zolan, mesajında şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devletimizin tüm kurumları işbirliği içerisinde eğitime yönelik önemli adımlar atılmaktadır. Bu kapsamda şehrimizde yapılan yatırımlarla önemli bir eğitim kentine dönüşmektedir.  Bu düşüncelerle yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini, başta ailelerimiz ve tüm öğretmenlerimize de hayırlı olmasını temenni ediyorum”
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku