Eğitim:
banner175
Başkan Osman Zolan'dan Gençlik Kampı'na ziyaret
Gençlerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi ve sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik Kampı sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Alanı'nda gerçekleştirilen Gençlik Kampı’nın finaline, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve Benim Mahallem projesine dahil olan 9 mahallede ikamet eden öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 13 etapta düzenlenen Gençlik Kampı’na bu dönem 600 dolayında öğrenci katıldı.
 


Gençlik Kampı'na yoğun ilgi
 
Öğrencilerle kampın son gününde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, onlarla bir süre sohbet etti. Başkan Zolan, “Gençlerimizin yaz aylarını boş geçirmemesi, hem stres atmaları, hem doğa ile iç içe olmaları ve hayatlarını kolaylaştıracak eğitimler almaları için Gençlik Kampı düzenledik. Katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Bu sene ilk defa gerçekleştirmemize rağmen gençlerimiz bu kamplardan oldukça memnun ayrıldı" dedi.
 
Gençler kampta neler yapıyor?
 
Değerler eğitimi konusunda bilgi verilen öğrenciler kampta birçok aktivite ve eğitime katılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir DESKİ ve Sokak Hayvanları Kliniği tarafından çevre kirliliğinin önlenmesi, su kullanımı ve tasarrufu, sokak hayvanlarının korunması konularında sunum yapılan öğrenciler yaş gruplarına göre akademisyenlerin çeşitli konularda düzenlediği eğitim programlarına katılıyor. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı kampta psikodrama eğitimi, mülakat teknikleri, harmandalı ve zeybek oyunları kursu, işaret dili atölyeleri düzenleniyor. Gençler eğitim programlarının yanında futbol, voleybol, basketbol ve satranç gibi oyunlar oynayarak kampın keyfini çıkarıyor. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku