Eğitim:
banner175
Başsavcı  Alper 'Yargı sistemini anlattı”
Mısır, Fas, Tunus, Cezayir, Endenozya, Arnavutluk ve Moldava’dan öğrenci değişim programı ile ilimize gelen yaklaşık 20 öğrenciye, Başsavcımız Mustafa Alper “Türk Yargı Sistemini” anlatarak öğrencilerin sorularını cevapladı.
 
Denizli Adliyesi Hizmet Binasını ve duruşma salonlarını inceleyen öğrencilere, uygulamalı bir şekilde UYAP bilişim sisteminin çalışması da gösterildi. Yabancı uyruklu öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlayan Başsavcı Alper, Türk Yargı Sistemi ve UYAP konusunda bilgi verdi yargıda bilişimi ilk ve en iyi kullanan ülke olduğumuzu bizzat sistemleri göstererek anlattı.
 
Öğrenciler, gerçek zamanlı olarak Uyap vasıtası ile yargılama yapılmasını şaşkınlık içerisinde karşılarken, Türk Yargı Sistemi’ni tanımaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku