Eğitim:
banner175
Bilgi Evlerinde yeni dönem başladı
Belediyecilik hizmetleriyle Türkiye'de örnek çalışmalara imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanında da sayısız yatırıma imza atıyor. İlk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını amaçlayarak, başarı çıtasını artırmaya yardımcı olmak hedefiyle uzun yıllardır hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezilerinde 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi başladı. Kentin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Karaman, Atalar, Fatih, Aktepe, Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy, Gökpınar, Sevindik, Kayıhan ve Yenişehir mahallelerindeki 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde 2’nci sınıftan 8’inci sınıfa kadar 2150 öğrenciye 84 öğretmen tarafından eğitim imkanı sunuluyor.  
 
Sosyal aktiviteler de düzenleniyor
 
Sabahçı ve öğleci olmak üzere düzenlenen kurslarda, öğrencilere ders ve ödevlerinde rehberlik yapan öğretmenler, çeşitli sosyal aktivitelerle de öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayarak okul temposunun getirdiği yorgunluktan uzaklaşmalarını amaçlıyor.
 
“Başarı çıtası yükseliyor”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime yatırımlarına her alanda devam ettiklerini belirterek, “Eğitim alanında önemli projelerimizden biri olan Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri, hizmete girdiği ilk günden bu yana her geçen gün yükselen başarı çıtasıyla öğrencilerimize hem derslerinde hem sosyal hayatta büyük katkılar sağlıyor. Öğrencilerimiz, sağlıklı koşullarda, güvenli bir şekilde okul dışı zamanlarını öğretmenlerimiz eşliğinde en iyi şekilde değerlendiriyor” diyerek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku