Eğitim:
banner175
Büyükşehir'den randevulu trafik eğitimi
Küçük yaşlarda trafik bilinci oluşturmak hedefiyle çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların trafik kurallarını en doğru şekilde öğrenmesi amacıyla Trafik Eğitim Park’ında "Randevulu Trafik Eğitimi" başlatıyor. Türkiye’nin sayılı tesislerinden birisi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda 05-10 yaş arası çocukları kapsayacak eğitim için 0 (258) 280 27 09 numaralı telefondan randevu alınması gerekiyor. Teorik eğitimin yanında trafik parkurunda uygulamalı eğitimler alacak çocuklar hem eğlenecek hem de trafik kurallarını en doğru şekilde öğrenecek. Yaz döneminde randevu sistemi ile verilecek eğitimler 11 Haziran’da başlayarak okulların açılacağı tarihe kadar devam edecek.
 
Akülü araba kullanacaklar
 
Çocukların trafik bilgilerinin artırılması ve kuralları en doğru biçimde öğrenmeleri amacıyla hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, 7 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Akülü arabalar, döner, ışıklı, ışıksız kavşaklar, yaya geçitleri, trafik levhaları gibi trafikte yer alan tüm unsurların bulunduğu pistte çocuklara önce teorik, daha sonra uygulamalı eğitim veriliyor. Trafik kuralarının eğlenerek öğrenildiği pist, çocukların keyifli zaman geçirmelerini de sağlıyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku