Eğitim:
banner175
Büyükşehir otobüsleri YKS' ye gireceklere ücretsiz
Denizli’de 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde YKS heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde YKS 'ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecekler.
 
Başkan Osman Zolan, başarılar diledi
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gelecekleri için büyük önem arz eden YKS’ye büyük bir azim ve çabayla hazırlanan herkese başarılar diledi. Başkan Osman Zolan, "İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu sınavı en güzel şekilde geçerek başarılı olacaktır. Ailelerimiz de gençlerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve sınav kaygılarını mutlaka giderecektir. Bizim tek beklentimiz Denizlimiz ve bu cennet vatanımız için kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesidir" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku