Eğitim:
banner175
Cinkaya Ailesinden eğitime bir destek daha
Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı İbrahim Cinkaya ve oğlu Yasin Cinkaya katıldı.
 
Törende konuşan Hayırsever İşadamı İbrahim Cinkaya, Denizli eğitimine katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyleyerek; “Daha önce yaptırdığımız Lisede şu anda 600 evladımız okuyor. Gidip geldikçe gurur duyuyorum. Herkesi imkanları dahilinde hayırda bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “Hayırseverimiz adına yaptıracağımız okula Hayırsever İşadamımız İbrahim Cinkaya’nın da katkısı olacak. Kendisi daha önce 24 derslikli bir Sosyal Bilimler Lisesi yaptırmıştı. İbrahim Bey’in bu katkısı oğullarına miras olarak kalacağına inanıyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku