Eğitim:
banner175
Cumhuriyet Lisesi Türkiye şampiyonu oldu
Kocaeli’de 28-29 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası yapıldı. Gençler kategorisi düzenlemeli dalda topladığı 90.28 puanla şampiyonluk elde eden Pamukkale Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca aynı okul, düzenlemeli dalda 12 takım yarışırken 19 takımın yarıştığı düzenlemesiz dalda ise 88.57 puanla Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

ZAFERE ADIM ADIM ULAŞILDI
2015 ve 2016 yılında Türkiye 3.’sü olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi bu sene şeytanın bacağını kırdı. Üstün bir gayretle Antrenör Ömür Günay yönetiminde aylardır şampiyonaya hazırlanan Halk Oyunları ekibi emeklerinin karşılığını aldı. 11 Şubat’ta Denizli’de düzenlenen il yarışmasında iki dalda birincilik elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan okul, Kocaeli’de düzenlenen şampiyonada birincilik elde ederek tarihi başarıya imza attı.

GÜNAY, “BU GÜNLERE GELMEK KOLAY OLMADI”
Başarının mimarlarından Antrenör Ömür Günay Cumhuriyet Anadolu Lisesi okul yönetimi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Bu günlere gelmenin kolay olmadığını ve aylardır hazırlandıklarını belirten Günay, ekip olarak hak etikleri başarıyı yakaladıklarını söyledi.

DENİZLİ HALK OYUNLARINDA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
2016 – 2017 sezonunda önce Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Sarayköy Atatürk Ortaokulu ikinci ve Buldan Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu üçüncü olmuştu. Şimdi de gençler kategorisinde tarih yazan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Denizli’yi halk oyunlarında zirveye taşıdı. Elde edilen başarıdan dolayı emeği geçen herkesi kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’nin halk oyunlarında altın bir dönemden geçtiğini söyledi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku