Eğitim:
banner175
Denizlili öğrenciler zeka oyunlarında Türkiye 3'ncüsü oldu
Denizli’deki yetenekli öğrencilerin eğitim aldığı ve yeni kurulmasına rağmen, başarıları ve etkinlikleriyle adından bahsettiren Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi, önemli bir başarıya daha imza attı.
 
Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar arası Zeka Şampiyonası’na takım halinde katılan Ülker Yörükoğlu BİLSEM, Türkiye 3’ncüsü oldu. İlkokullar kategorisinde 196 puan toplayan Denizlili öğrenciler Türkiye üçüncüsü olmanın gururunu yaşadılar.
 
Burdur Alparslan Ali Can BİLSEM’in Türkiye birincisi olduğu yarışmada Konya BİLSEM ikinci oldu. Yarışmanın final bölümünde 53 ilkokul takımı yarışmıştı.
 
Denizli’ye Türkiye üçüncülüğüyle dönen Ülker Yörükoğlu BİLSEM Zeka Takımını, öğretmenler ve Müdür Fatih Taylan ile birlikte kabul eden Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, hediyeler verdi, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç’ı da ziyaret eden şampiyon takım, gelecek yarışmalar için çalışmalara şimdiden başladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku