Eğitim:
banner175
Denizlili öğretmen matematik çalışmalarıyla dikkat çekiyor
Matematik alanında çalışan ve ortaya attığı teorilerle dikkat çeken Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi öğretmeni Ethem Deynek’in çalışmaları müfredata aday gösterildi. Memurlarla ilgili haberlerin aktarıldığı MyMemur.com, Deynek’in çalışmalarının müfredata girmesi için değerlendirilmesi gerektiğini yazdı.
 
Sitenin Denizlili öğretmen için hazırladığı haber şöyle:
 
Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) yeni müfredatla ilgili olarak görüşler alınmaya devam ediyor. Denizli'de Matematik alanınca birçok formül bulan dahi öğretmenin "Deynek Sekizlisi" projesi ders kitaplarına girmesi gerekiyor.
 
Milli Eğitim Bakanlığında görevli Matematik öğretmeninin buluşları artarak devam ediyor. Öğretmenimiz Denizli Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde Matematik öğretmeni olarak görev yapmakta. Ethem Deynek. Bir gün isminin Aziz Sancar gibi Nobel ödülü ile taçlandırılması neden uzak olsun. Öğretmenimizi My Memur adına tebrik ediyor ve çalışmalarında sonsuz başarılar diliyoruz.
 
Ethem Deynek matematik alanında oldukça önemli başarılara imza zaten atmış durumda. Bunlara bir yenisini daha ekleyen Ethem Deynek 8 ile bölünebilme formülünü buldu. Deynek Sekizlisi projesi ile de Matematik alanında MEB’in yeni müfredatında yerini şimdiden hak ediyor.
 
Fizik, Matematik, Kimya gibi sayısal alanlar teknik olarak hayatımızda önemlinin de ötesinde işlerin gerçekleşmesinde olmazsa olmazlardan. Bu kapsamda 8’e bölünebilme kuralı bize ne katacak diye düşünmemek ve Matematik alanında formüllerin Milli Eğitim Bakanlığında görevli bir öğretmenimiz tarafından bulunmuş olması oldukça gurur verici.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku