Eğitim:
banner175
Dentaş'tan Denizli'ye çok ‘özel' hediye
Bahçelievler Mahallesinde 2015 yılında yapımına başlanan merkez tamamlanarak bu yıl eğitime kazandırıldı. Başka okul bünyesinde küçük bir merkezde eğitim veren Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi 10 bin metrekare alan üzerine kuruldu ve 2,5 milyon liraya maloldu. Bu yıl açılan merkezde 120 otistik çocuk aynı anda eğitim görüp uygulamalara katılabiliyor.
 
Uygulama merkezinde otistik çocuklar için büyük önem taşıyan havuzlar, hayvan barınakları, bisiklet yolları ve yeşil alanlar da yer alıyor.
 
Bu yıl eğitime giren Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezini Vali Hasan Karahan ziyaret ederek, okulda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi.
 
Vali Karahan, Okul Müdürü Mustafa Söylemezo ve Müdür Yardımcısı İsmail Buruk’tan okul ve okulda verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. Okulun çeşitli birim ve sınıflarını gezen Sayın Valimiz, sınıflarda eğitim gören özel çocuklarımızın derslerine de katıldı. Vali Karahan, ziyaretinde öğrenci ve velilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku