Eğitim:
banner175
Doğa Koleji Yöneticileri 'Eğitim Liderleri Zirvesi”nde buluştu
Eğitim Liderleri Zirvesi’ne, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Doğa Koleji bölüm başkanları, zümre başkanları, ilk-orta-lise müdürleri, halkla ilişkiler yöneticileri ve kampüs yöneticileri katıldı. Büyük ilgi gören zirvede yeni eğitim-öğretim yılının vizyonu yöneticilerle paylaşıldı.
 
Eğitim Liderleri Zirvesi’nde açılış konuşması yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji’nin bu yıl yüzde 15 büyüdüğünü belirtti. Lüle, “Başarılı eğitimcilerle yolumuza devam ediyoruz. Okul müdürlerimiz akademik başarıdan, personel yönetiminden, okullarda düzenlenen etkinliklerden ve tesisteki düzenden sorumludur. Yöneticilerimizin adaletli bir çizgide yer alarak, profesyonel yönetici gibi davranmalarını bekliyoruz.” dedi.
 
 Eğitim Liderleri Zirvesi’nde, Genel Müdür Ali Rıza Lüle, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Yönetim Kurulu Eğitim Baş Danışmanı Mahmut Oyman, Genel Müdür Yardımcısı Erkut Bozkurt, Bilgi Sistemleri Direktörü Hakan İnanır, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Akademik Direktör Salih Akbay ve bölüm başkanları konuşmacı olarak yer aldı.
 
Eğitim Liderleri Zirvesi’nde yöneticilere seslenen Ahmet Şerif İzgören, Doğa Koleji’nin Türkiye’nin eğitim sistemini değiştirdiğini belirterek, geleceğin yönetici ve liderlerinin Doğa Koleji’nde yetişeceğini vurguladı. Yöneticilerin ve geleceğin liderlerinin nasıl olması gerektiğine de değinen İzgören, “Liyakat ve adalet dünyadaki en güzel şeydir. Liderlik gücünü, kişilik, yetki, karar alabilme ve bilgi oluşturur” dedi.
 
 Konferansta söz alan Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Erkut Bozkurt, özel okul dendiğinde akla ilk gelen ismin Doğa Koleji olduğunu belirterek, lider ruhlu eğitimcilerin geleceğin liderlerini yetiştireceğini vurguladı. Yönetim Kurulu Eğitim Baş Danışmanı Mahmut Oyman ise yaptığı konuşmada, “Eğitim ilişkilerinde eğitilenlerin ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunanların otoritesi saygınlığa ve sevgiye dayanmak zorundadır. Bu yönetim modelinde meslektaşların eşitliği, personelin birlikteliği kurumsal düşünce ile birlikte vardır. ”dedi.
 
 Zirveye katılan Bilgi Sistemleri Direktörü Hakan İnanır, geleceğe yön veren liderlerin eğitim teknolojilerini  en etkili şekilde kullanması gerektiğini vurgulayarak Doğa’da eğitim teknolojilerinde  yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdi. Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, kurumsal kimliği korumanın önemine değinerek, Doğa Koleji markasını daha üst seviyelere  taşıyacaklarını belirtti.
 
 Doğa Liderlik ve Gelişim Akademisi, Eğitim Liderleri Zirvesi'ne ikinci gün “Öğreten Beyinler” sunumu ile Prof. Dr. Sinan Canan konuşmacı olarak katıldı. Zirve, Akademik Birimler Direktörü Salih Akbay'ın yeni dönemdeki eğitim sistemini anlattığı sunumuyla kapandı.
 
 Doğa Koleji yöneticilerinin katıldığı Eğitim Liderleri Zirvesi’nde, eğitime yön veren yöneticiler, yeni öğretim modelleriyle birlikte yıl içindeki müfredatı ve etkinlikleri planlayarak fikir alışverişinde bulundu.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku