Eğitim:
banner175
Doğa Koleji'nden Ege Bölgesi'ne 20 kampüs
Doğa Koleji, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim insanlarını yetiştirmek üzere İzmir Fen ve Teknoloji Lisesi’ni açıyor. İzmir’de 5 kampüsle verdiği kaliteli eğitimle farkını ortaya koyan Doğa Koleji Mavişehir 1-2-3, Bornova ve yeni açılan Güzelbahçe kampüslerinde yaklaşık 5 bin öğrenciye eğitim hizmeti veriyor.
 
İzmir Mövenpick Hotel’de kahvaltılı sohbet toplantısında basın mensupları ile bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Fen ve Teknoloji Liseleri’nde bilim insanı ve üretim yapmaya yönelik öğrenci yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Lüle, “Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri’nden mezun öğrenciler bilgiyi üretecekler. Araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar” dedi.
 
 “Bursumuzu 5 kat artırarak 25 milyon liraya çıkartacağız”
Bu yıl, Fen ve Teknoloji Liseleri ile 5 milyon liralık burs verdiklerini belirten Lüle, burslarla ilgili hedeflerini şöyle açıkladı. “Önümüzdeki yıl bursumuzu 5 kat artırarak 25 milyon liraya çıkartacağız. Fen ve Teknoloji Liseleri’nde akademik potansiyeli yüksek çocukları yetiştirerek ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz.”
 
“Bir Dil Bir İnsan”
Doğa Koleji’nin, “Bir Dil Bir İnsan” söylemini önemseyerek hayata geçirdiğini belirten Lüle, “Yabancı dil eğitimine ilkokulda 16 saat, 5. Sınıfta 22 saat, ortaokul ve lisede 16’şar saate çıkararak anaokulundan lise son sınıfa kadar özel öğretmenlerimiz tarafından geliştirilen eğitim modelleri ile verilmektedir. Doğa Koleji’nin dile bakış açısının birinci ilkesi iletişimdir. Bu gerçeğin farkında olarak, özel eğitim programları uygulamaktayız” şeklinde konuştu.
 
Genel Müdür Lüle, İngilizce eğitimin önemine dikkat çekerek, “Dünyayı yönetenlerin içinde Türkiye de olmalı. Dünyaya entegre olmak için İngilizce öğrenmek şart. Öğrencilerimiz üniversite giriş sınavında yüzde 97’lik başarı elde ederek kendi içinde rekor kırmıştır. Bu yıl, Doğa Koleji öğrencileri yurtdışındaki saygın üniversitelere en fazla öğrenci gönderen okul ünvanı almıştır” diye belirtti.
 
“Mutlu Çocuk Öğrenir, Yetişkin Olunca da Üretir”
Doğa Koleji, “Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir” anlayışıyla eğitim veriyor. Doğa Koleji öğrencilerinin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesine öncelik veriliyor. Onların özgüvenlerini artıracak ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak imkanlar sunuluyor. Becerilerini ve potansiyellerini kullanan gençlerin yetiştirilmesi hedefleniyor.
 
Doğa Koleji Sorumluluğunun Bilincinde
Doğa Koleji, bir milyar doları bulan marka değeri ve bir milyar 50 milyon liraya ulaşan cirosuyla önemli bir katma değer yaratıyor. Eğitim sektöründe bir anlamda standartları belirleyen kurum olarak eğitim kalitesinde  başarı  grafiğini her zaman daha  yukarı taşımayı temel misyon edinen Doğa Koleji,  akademik başarılarının yanı sıra sanat, spor ve sosyal alanlardaki başarılarıyla da öne çıkıyor.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku