Eğitim:
banner175
Doğa'da değişim büyümeyi getirdi
Yeni eğitim- öğretim yılında da iddiasını sürdürerek yükselmeye devam edecek olan Doğa Koleji, tüm hazırlıklarını tamamladı. İstanbul merkezli projelerle inşaat sektöründe kalite standardını belirleyen Metal Yapı Konut’un eğitime verdiği önem Doğa Koleji’nin lider konumunu koruyarak daha da üst noktalara taşıdı.
 
Okul sayısını 110 kampüse çıkartan, öğrenci sayısını 82 bine taşıyan, 8 bin 760  öğretmeni ve 11 bin 500 çalışanı ile Doğa Koleji eğitim sektöründe haklı bir üne sahip. Türkiye’nin 41 ilinde eğitim veren kurumun hedefi ise, eğitim kadrolarına yatırım yapmak ve okul sayısını 5 yıl içerisinde 250 kampüse çıkartarak yenilikçi atılımlarını hız kesmeden sürdürmek.
 
Doğa Koleji’nde yüzde 15 büyüme
Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Kurumumuz, bu yıl yüzde 15 büyüyerek sektöre damgasını vurdu. Marka değeri yüksek olan Doğa Koleji devamlı büyüyerek yoluna emin adımlarla devam edecektir” dedi. Başarıyı nasıl yakaladıklarını açıklayan Lüle, “Üst düzey yönetim kadromuzu kendi alanlarında profesyonel, kariyeri güçlü isimlerden oluşturduk. Yönetim katında meydana gelen bu değişimle Doğa Koleji’nde büyüme de kaçınılmaz oldu. Teknik ve sosyal altyapıları kusursuz olan kampüslerimize yatırım yaptık. Hem kampüs sayımızı, hem de öğrenci sayımızı artırarak yüzde 15 ivmeyi yakaladık” şeklinde konuştu.
 
Başarıya giden yol
Devir işlemi olduktan sonra yönetim kademesi, akademik anlamda tüm eğitmenlerin ücretlerinde iyileştirilmeye gitti. Bununla beraber, yöneticilerin kampüslerle ilgili performans ölçümleri kurumun yükselmesinde  önemli fayda sağladı. Tüm kampüslerin fiziki koşulları hızlı bir biçimde standartların üzerinde iyileştirildi. Eğitimde de ders saatleri arttırılarak müfredatta farklılaşmaya gidildi. Bununla birlikte, akademik uygulama materyalleri geliştirildi. Aynı zamanda, öğretmenlerin profesyonel ve kişisel gelişimlerine de büyük önem verildi.
 
“Hedefimiz Türkiye’deki eğitim standartlarını yükseltmek”
Kaliteli eğitime önem veren Doğa Koleji, evrensel gençler yetiştirmeyi ve dünya standartlarının üstündeki bir eğitimle mutlu bir gelecek oluşturmayı sağlayacak bir eğitim anlayışını benimsiyor. Eğitimde çıtayı yükseltmenin önemine dikkat çeken Lüle, “Hedefimiz  sadece kurum için başarıya odaklanma değil, Türkiye’deki eğitim standartlarını yükseltmektir ve diğer eğitim kurumlarına da bunun örnek olmasıdır. Profesyonel ekibimizle güzel bir sinerji elde ederek başarıya ulaştık” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku