Eğitim:
banner175
DOSTEK Koleji Projeleriyle Başarıdan Başarıya Koşuyor
İnsanlık Yararına Teknolijler kategorisinde; Seher İşkol Demirel danışmanlığında Adıvar takımı, Eyüp Fatih Özmen danışmanlığında Yenilmez DOSTEK takımı, yine aynı kategoride Mustafa İşbeceren danışmanlığında Yeniçeri takımı, Biyoteknoloji kategorisinde Serhan Demir danışmanlığında NOVA takımı, Tarım Teknolojileri kategorisinde Mustafa İşbeceren danışmanlığında Ongun takımı, Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde Engin Yılmaz danışmanlığında Sakalar takımı, Akıllı Ulaşım Teknolojileri Şakir Urkay danışmanlığında NAFİA takımı, Turizm Teknolojileri Kategorisinde; Ebru Erşan danışmanlığında Zeybek Gözü takımı, Tuğba Ömerceoğlu danışmanlığında Apollon takımı ve son olarak Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde Süleyman Tepeli danışmanlığında DOSTEK takımı ile 10 proje ilk elemeyi geçti.

Elde edilen başarıyla ilgili bilgi veren DOSTEK Koleji Okul Müdürü Sadi Öztekin, öğrencilerin projeler için müthiş bir özveri ile çalıştığını söyledi. 

Öztekin, “Ne mutlu ki başarılarıyla emeklerinin karşılıklarını alıyorlar. Bu bizim için de geçerli ne mutlu ki böyle çalışkan öğrencilere sahibiz. Biz DOSTEK Koleji olarak üreten ve geleceği aydınlatan gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Projelere çok önem veriyoruz ve ne gurur verici ki başarıyla dönüyoruz. Bu başarı bir ekip işi başta öğrencilerimize sonra tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve ayrıca Denizli OSB Müdürü ve Denizli OSB Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Finalde daha büyük başarılar bekliyor, okulumuza güveniyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku