Eğitim:
banner175
DOSTEK'li Boksör Şevkican, İl Birincisi
Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Denizli Atatürk Stadı’nda Liselerarası Spor Yarışması düzenledi. Yarışmaya DOSTEK Koleji 12’nci sınıf öğrencisi Şevkican Kılıç, Boks Genç Erkekler A Kategorisi’nde 57 kiloda yarıştı. Genç sporcu Şevkican tüm rakiplerini yenerek, Denizli il birincisi oldu.
 
DUMLU: HEDEF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Şevkican'a teşekkür eden DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, “Şevkican bize büyük sevinç yaşattı. Orada okulumuzu da temsil ediyordu, okulumuza birincilik getirdi. Hedef Türkiye birinciliği” dedi.
 
Genç Boksör Şevkican Kılıç, verimli çalışmanın sonucunda emeklerinin karşılığını aldığını söyledi. Kılıç, “Gece gündüz çalışmamın karşılığını aldım. Bu birincilik benim için başlangıç oldu devamı gelecek. Bana inanan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku