Eğitim:
banner175
DOSTEK öğrencileri hobi bahçesiyle çevre bilinci kazanıyor
DOSTEK Koleji öğrencileri için çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. Okul yönetimi, öğrencilerin boş kalan vakitlerinde çevre bilinci kazandırmak ve organik tarımla tanıştırmak amacıyla, hobi bahçesi yaptı. Öğrenciler bitkilerin dikip hasat yapabilecek. Bahçede öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de süs bitkisi yetiştirebilecek.
 
OSB’DEN HOBİ BAHÇESİNE TAM DESTEK
Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ve Organize Sanayi Bölgesi Ziraat Müdürlüğü de hobi bahçesine destek verdi. Ziraat Müdürlüğü görevlileri belli zamanlarda okula gelip bitkiler, toprak sulama, bitki çeşitleri gibi konularda öğretmen ve öğrencilere eğitimler verecek.
 
İLK FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
DOSTEK öğrencileri ilk fidanları, toprakla buluşturdu. Hobi bahçesiyle kısa sürede okul bahçesi de daha güzel bir görüntüye kavuşacak.
 
“OKUL DÖRT DUVARDAN İBARET DEĞİLDİR”
DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, okulun dört duvardan ibaret olmadığını öğrencilerin gelişimi için böyle bir bahçenin şart olduğunu belirtti. Dumlu, “Öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak amacıyla okulun içerisine hobi bahçesi yapmaya karar verdik. Öğrencilerimiz bu sayede serbest zamanlarını bu şekilde değerlendirebilecek” dedi.
 
DUMLU: ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DAİMA EN İYİSİ
Çocukların toprakla uğraşarak kendilerini daha da geliştireceğini söyleyen Dumlu, “Çocuklarımız bitkilerin nasıl yetiştirildiğini, nasıl büyüyüp olgunlaştığını birebir gözlemleme imkanına sahip olacak. DOSTEK Koleji olarak öğrencilerimiz için daima en iyisini yapmak için durmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku