Eğitim:
banner175
Eğitim İçin El Ele verdiler, başardılar
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin başlattığı, "Eğitim İçin El Ele Projesi" 10. yılını geride bıraktı. Üniversite son sınıf öğrencilerinin gönüllü eğitmen olarak yer aldığı projeden yararlan ve bu yıl Türkiye'deki çeşitli üniversiteleri kazanan öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada ücretsiz olarak sundukları Eğitim İçin El Ele'den faydalanarak  bu yıl üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik etti. Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Osman Zolan "Derslerinizi aksatmadan takip edin. Alanınızda araştırmalar yapın ve kendinizi geliştirici ek bilgiler öğrenmeye çalışın; buna bir plan dahilinde devam edin. Mezun olduğunuzda herkesle aynı standartlarda olmak sizi farklı kılmaz. Sizi farklı kılacak, ek donanım, bilgi, gayret ve çalışmadır" dedi.
 
"Gençlerden Başkan Osman Zolan'a teşekkür”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi’ni proje ve çalışmaları nedeniyle tebrik eden Başkan Osman Zolan, “Birbirimize sahip çıkabilme ve destek olabilme noktasında büyük bir güzellik gerçekleşti. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ise her zaman gençlere verdikleri desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, gönüllülük esasına dayalı olarak gerçekleşen proje ile bu yıl 50 kişinin üniversiteyi kazandığını ifade etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku