Eğitim:
banner175
Eğitim için el ele veriyorlar
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim öğretim döneminde başlattığı Eğitim İçin El Ele Projesi’ne bu yıl katılan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler, düzenlenen motivasyon gecesinde bir araya geldi. North Point Otel’de gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projede yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir projede görev aldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sizlere baktığımda, ‘İyi ki bu projede görev almışız’ dediğinizi görüyorum” dedi.
 
“İnsanı mutlu eden şeyler”
 
Zamanın hızlıca akıp gittiğini dile getiren Değirmenci, “Geriye yönelik baktığınızda herkesten ayırt edici bir şeyler yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bir başkası için emek ve zaman ayırdığınızda, tecrübelerinizi onlara aktardığınızda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Eğitim için El Ele Projesi de hayata başladığınızda sizlerde tatlı bir anı oluşturacak. Burada yeni dostlar ediniyor farklı bir deneyim yaşıyorsunuz. Şundan çok eminim ki hayatınızın ileriki safhalarında ders verdiğiniz öğrencilerle karşılaşacaksınız; ‘Sizden ders almıştık, eğitim için el ele vermiştik’ diyecekler. İnsanı mutlu eden şeyler bunlar” dedi.
 
“Biz buna gönüllülük diyoruz”
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Emeğinizden, işinizden ve zamanınızdan toplum için vakit ayırabilmek; biz buna gönüllülük diyoruz. Bu güzel duygular, sizden bu hizmeti alan arkadaşlara da sirayet edecek. Onlar da bir başkası için toplum için zamanlarını, bilgilerini ve tecrübelerini aktaracaklar. Sizlere çok teşekkür ediyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku