Eğitim:
banner175
Eğitim için El Ele'de ilk ders zili çaldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği “Eğitim için El Ele” projesi 9’uncu yılına girdi. 2016-2017 sezonu başlangıcı dolayısıyla Atalar Bilgi Evi’nde bir tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, gönüllü eğitmenler ve öğrenciler katıldı. 9’uncu yılına giren proje kapsamında bu yıl da Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim gören 40 öğretmen adayı, üniversite sınavı için kursa gidemeyen öğrencilere haziran ayına kadar ücretsiz ders verecek. Açılış töreni nedeniyle bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Eğitim için El Ele projesinin 2016-2017 sezonun başlangıcında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
 
“9 yıldır bu yürüyüşü aksatmadan devam ediyoruz”


 
Başkan Zolan, “Bizler 9 yıldır bu yürüyüşü aksatmadan ‘Yeter ki eğitim olsun. Biz gençlerimizin önünü açmak için her türlü imkanı seferber ederiz’ diyerek, çok şükür sizlerin de ilgisiyle devam ediyoruz. İnşallah arzu ettiğiniz hedefe; gayretinizle, projemizle ve gönüllü eğitmenlerimizle hep birlikte ulaşacağız. Yapılması gereken fedakarlıklar, ayrılması gereken zamanlar var. Onun bilinciyle buraya geldiniz. Ben sizlere başarılar diliyorum. Hangi mesleğe sahip olursanız olun onu güzelleştirecek, faydalı hale getirecek olan sizlersiniz. Hangi mesleği seçerseniz seçin hedefiniz insanımıza, vatanımıza faydalı olmak, bayrağımızın dalgalanmasına devam ettirmek olmalı” diye konuştu.
 
“Gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”
 
Proje kapsamında ücretsiz ders verecek 40 gönüllü eğitmene teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Bugün üniversitede öğrenci olup, burada öğretmenlik yapacak kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu bir sosyal sorumluluktur. Boş vakitlerini başka şekilde değerlendirebilecek olan bu arkadaşlarımız, cumartesi ve pazar günlerini siz değerli öğrencilerimize eğitim vermek için ayırdılar. Onun için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“Bizi kurtaracak olan, eğitimli gençliktir”


 
Başkan Zolan sözlerine şöyle son verdi: “Eğitim çok çok önemli. Bizi kurtaracak olan beşeri sermayemiz eğitimli gençliktir. Gençliği olmayanın geleceği yoktur. Biz bu nedenle sizler için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler bizim hedefe gönderdiğimiz oklarımızsınız. İnşallah o hedeflere sağsalim ulaşacak ülkemi vatanımı bayrağımı daha yukarıya taşıyacaksınız. Bu vesileyle Eğitim için El Ele projemizin başlangıcı hayırlı olsun.” Başkan Zolan konuşmasının ardından ders zilini çalarak Eğitim için El Ele projesinde yeni sezonu başlattı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku