Eğitim:
banner175
Eğitim için El Ele'de ilk ders zilini Başkan Zolan çaldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele projesinde yeni eğitim öğretim dönemi başladı. Yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projenin bu yıl 10 yaşına girdiğini ifade ederek, "Gönüllü eğitmenlerimiz ve öğrencilerimizi 10 yıldır bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyoruz ki projemiz ile bu yıl daha fazla kardeşimizi üniversiteye göndereceğiz. Örnek teşkil eden projemizin bugünlere gelmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
 


"Eğitim her şeyin başı"
 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, "Eğitim her şeyin başı. Eğitim olmadan bir ülkenin geleceğinden ve zenginliğinden bahsetmek mümkün değil. Altın madenleriniz de olsa petrol kutularınız da olsa eğitimli, milli ve manevi değerleriyle donanımlı bir millet olmadığı sürece o topraklarda bulunan zenginliklerin hiçbir anlam ifade etmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Dünya bunun örnekleriyle dolu" dedi. Esas zenginliğin donanımlı gençlik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin ve milletimizin donanımlı hale gelmesi için elimizden ne geliyorsa onu seferber ediyoruz. İşte bunlardan birisi de Eğitim İçin El Ele projesi. Çok şükür 10. yılını başlatıyoruz" diye konuştu.
 


"Herkes herkese sahip çıkmalı"
 Eğitim İçin El Ele projesinin sosyal ve dayanışma anlamında farklı bir boyutu olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Eğer biz bu ülkede bir ve beraber yaşamak istiyorsak herkes herkese sahip çıkmalı.Birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Esas bu projenin temelinde de bu yatıyor. Projedeki eğitmenlerimiz üniversite okuyan tecrübeli gençlerimiz. Onlar 'Biz gençlerimize ışık olmak istiyoruz, bizim gücümüz bu. Eğlenerek geçireceğim boş vakitlerimizi onlara ayırabiliriz' diyorlar. Gençlerimizin bu fedakarlıkları çok çok önemli." Konuşmaların ardından Başkan Zolan, yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku