Eğitim:
banner175
Eğitime AR-GE desteğiyle güçlü adım
Pamukkale Üniversitesi Teknokent'te bulunan Güney Ege Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilen imza törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan GEKA Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen Güçlü Adımlar-Sağlam Çözümler projesiyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde görev yapan 15 personel, GEKA'nın belirleyeceği bir eğitim kurumundan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi alacak.
 
GEKA, projeye 15 bin lira tutarında destek verirken, personellere 5 günlük bir eğitim programına tabi tutulacak. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 15 kişilik personelin alacağı proje döngüsü eğitimiyle birlikte sorun, paydaş, hedef ve stratejilerin belirlenmesi, mantıksal çerçevenin hazırlanması, faaliyet planı ve bütçenin hazırlanması ve projenin sonlandırılması gibi proje yönetimini oluşturan ana unsurlar hakkında yetkin hale geleceğini söyledi. Oğuz, "Ar-Ge biriminin projeler konusundaki başarısı hem Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kurum kalitesini arttıracak hem de maiyetindeki okullardaki yöneticilere ve öğretmenlere ilham kaynağı olacaktır" dedi. Deniz TOKAT / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku