Eğitim:
banner175
Engelli öğrencileri sınava hazırladılar
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törene Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can, Arş. Gör. Kudret Aykırı ve öğrenciler katıldı.
 
Pamukkale Üniversitesinin engelli dostu bir Üniversite olduğunu belirten Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, kampüste hayata geçirilen birçok uygulama ile Türkiye’ye örnek olduklarını söyledi.
 
Eğitim Fakültesi’nin farklı bölümlerinden öğrencilerin bir araya gelerek engelli öğrencilere yardımcı olduğunu belirten Prof. Dr. Erdinç Duru, “Engelli Öğrenci Birimi ile birlikte hareket ederek, fakültede eğitim hayatını sürdüren engelli öğrencilerimizin ders ve sınavlarında yanında oldunuz. Öğretmen adayları olarak, bu tür etkinliklerde görev almanın mesleğinize büyük katkıları olacaktır. Sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
 
Daha sonra, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can tarafından Arş. Gör. Kudret Aykırı ile öğrenciler Mehmet Boz, Zeliha Kartal, Begüm Dilmeç, Cansu Evren, Esra Emekli, Selma Demir, Melek Akşehir ve Merve Çetin’e teşekkür belgeleri ve hediyeleri verildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku