Eğitim:
banner175
Evlilik Okulu 5. yılında
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen ve yaklaşık 5 yıldır devam eden Evlilik Okulu'nda 33. dönem eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen Evlilik Okulu'nun 33. dönem ilk dersine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Evlilik Okulu’nun Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “2012 yılında başlatmış olduğumuz Evlilik Okulu 5 yıldır devam ediyor. 33. dönem eğitimlerimizi sizlerle birlikte başlatıyoruz. Bu güne kadar 1.200 dolayında hemşehrimiz kurslarımıza katıldı” dedi.
 


‘En önemli sosyal projelerden birisi’
 
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Türk toplumunun geleceği olan yeni nesiller sağlıklı ailelerde yetişsin istiyoruz. Biliyoruz ki, sağlıklı nesiller, iyi ve ahlaklı nesillerde sağlıklı ailelerle oluşacak” dedi. Evliliğin çok güzel ve hayatta verilen en önemli kararlardan bir tanesi olduğunu kaydeden Değirmenci, “Zorlukları var ama güzellikleri zorluklarından daha fazla. Biz de Sağlıklı Evlilik Okulu ile bu güzel yapıya bir nebze olsun katkı koymak istiyoruz. Amacımız evliliğe giden yoldaki bireyleri hayata hazırlamak” dedi.

(Kapak Fotoğrafı: İbrahim Güler Fotoğrafçılık)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku