Eğitim:
banner175
Gençler münazara turnuvasında buluşacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5’ncisi düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" için müracatlar başladı. 2- 3-4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan münazara turnuvasına katılmak isteyen okullar https://denizlimunazara.wordpress.com adresinden müracaat edebilecek.  25 Kasım 2016 Cuma günü başvuru işlemleri sona erecek olan Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’nda gençler belirlenen konularda beyin fırtınası yapacak.
 
Ödül töreni 4 Aralık’ta
 
2 ve 3 Aralık 2016 tarihinde PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A blok’da yapılacak olan turnuvanın kapanış programı ve ödül töreni 4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Turnuvada dereceye giren takım ve en iyi konuşmacı ödüllendirilecek; ayrıca tüm katılımcılara sertifika verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku