Eğitim:
banner175
Gençlik Meclisi'nden AB fırsatları eğitimi
Gençlerin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer almasına olanak sağlamak adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi kent Konseyi Gençlik Meclisi, Avrupa Birliği (AB) fırsatları ve Avrupa gönüllülük hizmetleri kapsamında gençleri bilgilendirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi‘nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Pamukkale Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü personeli Cavidan Güzel ve gençler katıldı. Gençlerin Avrupa fırsatlarından yararlanmasını amaçladıklarını söyleyen Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Yerel Gündem 21 ile başlayan ve sonrasında da hayata geçirdiği başarılı projeler ile büyümeye devam eden bir gönüllülük hareketidir. Ayrıca Eurodesk Temas Noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi gençlerin kendilerini keşfetmeleri, geliştirmeleri ve hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır” dedi.
 
Avrupa fırsatları gençlerin hayatlarını değiştirecek
Ücretsiz Avrupa fırsatlarının oldukça fazla olduğunu ifade eden Pamukkale Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü personeli Cavidan Güzel, “Proje ile bu süreci başlatıp Erasmus ile gittiğiniz ülkede yaşama gibi bir şansınız var. Kendinizi iyi tanırsanız bu projelere seçilme oranınız oldukça yüksek. Baktığınızda herkesin kendine kattığı özellikleri ve deneyimleri var. Bunların motivasyon mektubuna güzel yazılması gerekiyor. Bu mektuplar ile Eurodesk, Europass ve Erasmus gibi sitelere müracaat edilmesi gerekiyor. Seçilen öğrenci proje başlatan ülkeye giderek hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oluyor” diye konuştu. Yaklaşık 3 saat süren program çerçevesinde gençler Eurodesk, Erasmus, Europass Cv ve motivasyon mektubu ve Avrupa gönüllülük hizmeti konularında bilgi sahibi oldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku