Eğitim:
banner175
Gençlik Meclisi'nden gençlere çağrı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. Gençlik Meclisinin çalışmaları ve Eurodesk Projesi hakkında bilgi veren Gençlik Meclisi üyeleri Kale ve Tavas ilçesindeki lise ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Ziyarete Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin, Kale ve Tavas İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğrenciler, öğretmenler ve gençler katıldı. Gönüllülük esasına dayalı olarak projeler yapan Gençlik Meclisinin bu güne kadar örnek teşkil edecek birçok projeyi hayata geçirdiğine değinen Gençlik Meclisi Başkanı Yılmaz, “Kent Konseyleri çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkilerini artırmak ve yerel karar alma mekanizmaları ile birlikte rol almayı hedefliyor” dedi.
 
Eurodesk ile fırsatlar imkansız değil
 
Yılmaz, “Amacımız gençleri sosyal hayata dahil ederek çevre duyarlılığını sağlamak ve bunlarla ilgili projeleri hayata geçirmektir. Bu çerçevede uluslararası projelerimiz var ve bunların gençler tarafından daha çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz” diye konuştu. Gençlik Meclisinin çalışmalarından bahseden Yılmaz, Eğitim için El Ele Projesini anlatarak, bu konuda gençlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Eurodesk ve proje yazılımı hakkında bilgi veren Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin ise, “Eurodesk bir bilgilendirme ağıdır. Gençler olarak sizler de projelere dahil olabiliyorsunuz ya da yazdığınız projeler ile hibe alarak yurtdışına çıkma imkanı elde edebiliyorsunuz. Birçok çalışmanın ve fırsatın imkansız olmadığını anlatmak istiyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku