Eğitim:
banner175
Gezici kütüphane hizmete açıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan Özay Gönlüm Gezici Kütüphanesi, Denizli Valiliği önünde düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İçerisinde bir kütüphanede olması gereken unsurların tamamını barındıran gezici kütüphane, kentte kütüphaneye ulaşmakta güçlük çekilen noktalara haftanın belirli günleri giderek hizmet verecek.
 
Özay Gönlüm Gezici Kütüphanesi için düzenlenen açılış törenine, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve öğrenciler katıldı.
 


Törende konuşan Denizli Valisi Hasan Karahan, gezici kütüphanenin, kütüphaneye ulaşmakta güçlük çeken kimselerin ihtiyaçlarını karşılaması için önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Kitap okumanın önemini anlatan Vali Karahan, "Özay Gönlüm Gezici Kütüphanesi'nin içerisinde bir kütüphanede olması gereken her şey var. Toplum olarak kitap okuma konusunu fazla önemsemiyoruz. Okuma alışkanlığı çocuk yaşta kazanılıyor. Bu konuda biz devlet olarak gereken her şeyi yapacağız" dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, çocuklara sürekli kitap okumaları yönünde tavsiyede bulunduklarını belirterek, gezer kütüphanenin kitaba ve bilgiye ulaşamayan kesimler için önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Kütüphanenin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol üyeleri, çocuklarla birlikte aracın içerisine binerek inceleme yaptı. Deniz TOKAT / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku