Eğitim:
banner175
Hamilelik okulundan baba adaylarına çağrı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projesi Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 6. dönem mezunlarına sertifikaları verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ayşegül Sözeri Özdemir ve kursiyerler katıldı.  
“Kadın mutlu olursa aile huzurlu olur” diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz şuna inanıyoruz; kadının mutluluğu, huzuru topluma sirayet eder. O yüzden kadınlarımız için ne yapsak azdır. İnşallah biran evvel hasretle beklediğiniz çocuklarınıza kavuşursunuz” dedi.
 
Baba adaylarına davet
 
Değirmenci, “Bizler Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Hamilelik Okulu kurslarımıza sadece anne adaylarımızın değil baba adaylarımızın da gelmelerini istiyoruz. Bebek bakımı nihayetinde sadece anneye özgü ya da sadece annenin alacağı bir sorumluluk değil” diye konuştu. Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Ücretsiz olarak düzenlenen Hamilelik Okulu’na katılan anne adaylarının 3 hafta süren 12 saatlik eğitim aldığı kaydedildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku