Eğitim:
banner175
Hayırsever Naile-Mehmet Uyanık'ın 1.7 milyon lira bağışla yaptırdığı Anadolu Lisesi açıldı
Hayırsever Mehmet Ali Uyanık’ın 1 milyon 700 bin lira katkı sağladığı Naile-Mehmet Ali Uyanık 24 derslikli Anadolu Lisesi törenle açıldı. Açılışa Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Mehmet Ali Uyanık ve eşi Naile ile aile yakınları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 


Vali Karahan, “Herkese hayırlı sabahlar. Güzel bir günde hayırlı bir iş için burada beraberiz. Mütevazı bir açılışla karşınızdayız. Çünkü oldukça samimi, gerçekten mütevazı bir hayırseverimiz var ve ihlasla Allah rızası için bir hayır yaptı. İnşallah da bu okulun temeli ihlas ve samimiyet üzerine atıldığı için bu okuldan Denizli’ye, Türkiye’ye ve tüm dünyaya hizmet edecek çok kaliteli ve farklı nesiller yetiştirileceğine inanıyoruz. Bu okulun temelinde aşk, alın teri ve samimiyet var. Mehmet Ali Amcamız ve Naile Teyzemiz bizim gönlümüzün sultanları. Emeği geçenleri kutluyoruz. Gençlerimizden; bu samimiyetle, bu aşkla memleket, millet yolunda hizmete talip olmalarını, bu güzel örneği her zaman gözlerinin önünde tutarak kendilerinin de bu yolda yürümelerini öneriyorum. Hepinize tekrar saygılar sunuyorum, okulumuz milletimize hayırlı olsun” dedi.
 
Konuşmaların ardından, Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nin açılışı Vali Hasan Karahan, Uyanık Ailesi ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku