Eğitim:
banner175
Hayırsever okuluna Osman Zurlu'dan destek
Geçtiğimiz yıllarda da eğitime katkılar koyan İşadamı Osman Zurlu, bu kez Hayırsever Ortaokulu’na katkı koymak için protokol imzaladı. Hayırseverlerin katkılarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İşadamı Osman Zurlu ile 14. Okul protokolü imzaladıklarını kaydetti. Türkiye genelinde tam gün eğitime geçen ilk il olma amacında olduklarını belirti. Vali Altıparmak, “Şu anda halen yapımı devam eden okullarımızın tamamlanmasıyla Türkiye genelinde ilk tam gün eğitime geçen il olmak istiyoruz. Bunu başaramazsak bile ilk olan iller arasında yer alacağız. Bu konuda bizlere destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Hayırsever İşadamı Osman Zurlu ise, “Eğitime katkı koyma adına bana bu fırsatı veren Sayın Valime teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku