Eğitim:
banner175
Hayırsever Veli Üğür'den eğitime dev destek
Hayırsever İşadamı Veli Üğür, okul öncesi eğitime büyük katkı sunacak. Hayırsever İşadamı Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde ‘Ümmü-Veli Üğür Anaokulu’ yapımı için bugün Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile protokol imzaladı.
 
Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Veli Üğür, oğlu Mustafa Üğür ile torunu Veli Üğür katıldı.
 
Daha önce Hayırseverler tarafından Zeytinköy Mahallesinde yaptırılacak Ortaokul için yardımda bulunduğunu hatırlatan Hayırsever İşadamı Veli Üğür; “24 Kasım’da imzaladığımız törende bu Okulumuzun müjdesini de vermiştik. Denizli’mize, öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise protokolün hayır yapmak isteyen tüm hayırseverlere örnek olmasını dileyerek; “Hayırseverimizin daha önce 100 bin liralık Hayırseverler Ortaokuluna bir katkıları olmuştu. Sizler buna şahitlik etmiştiniz.  Bugün de 2 milyon değerinde bizatihi kendilerince kendi adlarına yapacakları anaokulu için buradayız. Önceki protokolde dile getirmişlerdi ‘İnşallah bizatihi kendimiz de yaparız’ demişlerdi. O sözlerini 2 ay gibi kısa bir sürede yerine getiriyorlar. Tüm Denizli kamuoyunun önünde teşekkür ediyorum. Diğer imkânı olan hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde yapılacak olan Ümmü-Veli Üğür Anaokulu, 6 derslik olacak. Maliyetin tamamı hayırsever tarafından karşılanacak olan Anaokulunun 2 Milyon liraya malolacağı öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku