Eğitim:
banner175
Hayırsever Zorlu Ailesi için vefa gecesi düzenlendi
Denizli'de eğitime önemli katkılar yapan Zorlu Ailesi için Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda vefa gecesi düzenlendi.  Etkinlikte, Denizli Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ve Zorlu Ailesi'nin yaptırdığı 3 okulda eğitim gören öğrenciler ile öğretmenler katıldı. İş insanı Ahmet Nazif Zorlu'nun katılamadığı gecede, Zorlu Ailesi'ni iş adamı Said Katrancı temsil etti.
 
Merkezefendi Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Lisesi ve Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi'ni eğitime kazandıran Zorlu Ailesi için hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başlayan gecede, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri sahneye çıkıp, şarkılar söyledi.
 
'DENİZLİ'DE EĞİTİM AŞIĞI YÜZLERCE HAYIRSEVERİMİZ VAR'
İş dünyasının eğitime yaptığı desteklerin önemine değinen Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "İş insanı Ahmet Nazif Zorlu ilimize çok güzel ve nitelikli okullar kazandırdı. Geleceğimize hayırseverlerimizin katkıları ile yön veriyoruz. İlimizde eğitim aşığı yüzlerce hayırseverimiz var. Hayırseverlerimizin yaptırdığı okullar, ilimize sadece nicelik olarak bir değer katmış olmuyor. Zorlu Ailesi'ne Denizli eğitimine kazandırdığı ölümsüz eserler için kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz'un konuşmasının ardından Zorlu Ailesi'ni temsilen geceye katılan Said Katrancı'ya plaket ve çiçek takdim edildi. Deniz TOKAT / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku