Eğitim:
banner175
İmece ile yapılacak okula bir destek daha
Okul için yapılan 100 bin lira bağışın protokolü valilikte düzenlenen törenle imzalandı. Vali Ahmet Altıparmak, “Hayırsever ailemize teşekkür ederiz. Hayırseverler katkı sağladıkça Denizli’deki eksik kalan okul ihtiyacımız tamamlanacak. Bu katkılar eğitimi rahatlatacak” dedi.
Turgut Dalaman ise, “1968’den beri faaliyet gösteren bir firmayız, bir aile şirketiyiz. Kazancımızı çocuklarımıza da aktarmak istiyoruz. Elimizden geldikçe eğitme destek veriyoruz. Tek hedefimiz geleceğe yapılan yatırımlara katkı sağlamak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Zeytinköy’de yapımı planlanan 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’nun bağış protokolü Vali Altıparmak ve hayırsever işadamı Dalaman tarafından imzalandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku