Eğitim:
banner175
İmece okula bir tuğla daha
Denizli Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Zeytinköy’e imece usulüyle yaptırılacak olan Hayırseverler Ortaokulu’nun yapımına bir destek de hayırsever Bahaettin Sert’ten geldi. Hayırsever Sert; okulun yapımı için 168 bin lira yardımda bulundu.
 
Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Bahaettin Sert katıldı.
 
Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Karahan, eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak; Sert’e teşekkür etti.
 
 
Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde toplam 4.419 m² inşaat alanına  sahip olan okul; 24 derslik, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku