Eğitim:
banner175
İmece okula Cemal Ertuğrul'dan destek
Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Cemal Ertuğrul ve oğlu İrfan Ertuğrul katıldı.
 
Törende konuşan Hayırsever İşadamı Cemal Ertuğrul, yapacakları yardımın hayırlı olmasını dileyerek, ileride daha büyük hayırlarda bulunmayı istediklerini söyledi.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak; eğitime katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Cemal Ertuğrul’a teşekkür ederek; “Hayırseverlerimizin yardımı ile yapılacak olan okulumuza katkı her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün de Okulumuzun yapımı için katkı sağlayan Hayırsever İşadamımız Cemal Bey’e teşekkür ediyorum. Okulumuz Denizli’mize ve ülkemiz eğitimine hayırlı olsun. İmzalayacağımız bu protokolün, hayır yapmak isteyen diğer hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından protokol Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Cemal Ertuğrul tarafından imzalandı.
 
Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde yaptırılacak olan okul; 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırseverlerimiz 100 bin lira katkıda bulunuyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku