Eğitim:
banner175
İYİ Partili Öztürk'ten atama listesi iddiasına tepki: Bu bir skandaldır
İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Acıpayam’da ortaya çıkan torpil skandalı iddiasıyla ilgili konuştu. Yazılı açıklama yapan Öztürk, Vali Hasan Karahan’ın şaibeyi ortadan kaldıracağına inandığını söyledi.
 
Öztürk‘ün yazılı açıklamasının satır başları şöyle:
“Adı geçen ve sınava gireceklerin bu durum karşısında şaibe iddiaları nedeniyle huzursuz oldukları aşikardır. Adı geçen isimler dışında mülakata girecek diğer çalışanlarında tümünün vicdanının kabul ettiği bir sınav olması kaçınılmaz bir durumdur. Sayın Valimizin açacağı soruşturma ile şaibe iddialarını ortadan kaldırılacağı inancındayız.
 
Umarız ki bu açığa çıkan hadise vesilesiyle ittifak söylentilerinden kaynaklı; Artık bizde rahat ederiz, bizimde önümüz açılır, bizi de bir yerlere müdür ederler umuduyla sabreden kamu personelinin de uyanışına sebep olur.
 
Kamu personeli; halka karşı sorumlu, Millet ve Devlet menfaatlerini kendi ve bağlı bulunduğu siyasi parti menfaatinden önde tutmalıdır. Toplumun tüm kesimlerini temsil edebilme niteliğine haiz ehliyet, liyakat, kariyer, tarafsızlık ve eşitlik ilkelerinin titizlikle uygulandığı bir Kamu İdaresi, Partimizin birinci önceliğidir.
 
İYİ PARTİ olarak Denizli Kamuoyunun bilgisi olan Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğündeki skandal ve buna benzer Kamu Kurumlarındaki haksız uygulamalarının İYİ Parti olarak takipçisi olacağımızda kimsenin şüphesi olmasın. Kamu Kurumları kimsenin babasının çiftliği değildir.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku