Eğitim:
banner175
Jandarma servis araçlarını sıkı denetliyor
İl Jandarma Komutanlığı, trafik ekiplerinin okul servisleri hakkındaki çalışmalarını paylaştı. Açıklamaya göre, okul servislerini sıkı kontrol altına alan jandarma, bu konuda ilçe milli eğitim müdürlükleriyle ortaklaşa çalışıyor.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan liste çerçevesinde denetim yapan jandarma servislerde, dur levhasının olup olmadığı, kapısının otomatik olup olmadığı, camlarının kafes tel ile kapatılıp kalatılmadığı, her koltukta kullanılabilir halde emniyet kemerinin olup olmadığı gibi fiziki şartları ile bulunması gereken belgeleri kontrol formuna göre kontrol ediliyor.
 
Kontrol sırasında, öğrencilere emniyet kemerinin önemi, servis aracına binme ve inme kuralları, karayolunda yaya olarak dikkat edilmesi gereken kurallar gibi, temel trafik kurallarıda uygulamalı olarak gösterilerek anlatılıyor.
 
Jandarma, şu ana kadar 350 servis aracının denetlendiğini, 38’ine ceza uygulandığını ve denetimlerin devam edeceğini bildirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku