Eğitim:
banner175
Matematik öğretmeni Ethem Deynek'ten matematikte yeni formül iddiası
Denizli Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi Matematik öğretmeni Ethem Deynek üçgenin alan hesabının pratik bir yolunu da bulduğuna dair formül geliştirdiğini iddia etti. Deynek, matematikte şimdiye dek bulduğu formül sayısını da böylelikle 10'a yükseltti. Deynek Bağlantısının literatüre girebilmesi için ispat edilmesi gerekiyor.
 
Deynek yaptığı açıklamada yeni formüller üzerinde çalıştığını, elinden geldiğince alanına ve öğrencilere katkıda bulunmak istediğini dile getirdi ve bu uğurda kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Deynek daha evvel  4 ve 6 ile bölünebilme gibi pek çok formülü kamuoyu ile paylaşmıştı. Bu formüllerin değerlendirilip MEB kitapları konulması ile alakalı da kamuoyunda bir fikir birliği meydana gelmiş ve ödül almıştı. Ethem Deynek, "Deynek Altılısı" formülü ile 2016 senesinde Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri yarışmasında 1. kategori olan Öğretim Yöntem ve Teknikleri alanında Ege bölgesinde birincilik ödülünü almıştı.
 
2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde Tavas Zeybekler Anadolu lisesinde görev yapmış olan Ethem Deynek, 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla birlikte Tavas Özay Gönlüm Fen lisesinde göreve başladı.
 
Deynek bağlantısı ise şöyle:
 


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Birbilen 6 yıl önce

bu formüllerin uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanarak tescil edilmesi ve dünyaya tanıtılması gereklidir.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku