Eğitim:
banner175
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü'nde Singapur Matematiği eğitimi
Denizli’nin eğitimde öncü okullarından Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü öğrencileri için çalışmaya devam ediyor. Kolej öğrencilerine matematiği sevdirmek ve daha kolay öğrenmelerini sağlamak için okul içerisinde ‘Matematik Müzesi’ yaptı. Müzede öğrencilere farklı materyallerle Singapur Matematiği öğretiliyor. Ülkemizde son zamanlarda eğitim alanında sıkça uygulanmaya başlayan Singapur Matematiği, Denizli’de ilk kez Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü’de uygulanmaya başlandı.
 
MATEMATİĞİ YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR
Günümüz müfredatına uyarlanan Singapur Matematiği ile öğrencilere, matematik yaşayarak öğretiliyor. Dikkatle oluşturulmuş bu sistem sayesinde öğrenciler, her sene zorlaşan matematik konularıyla başa çıkabilecek donanıma sahip oluyor. Öğrenciler 6’ncı sınıfın sonuna geldiğinde, lisede karşılarına çıkacak geometri ve cebir konularına hazır hale geliyor.
 
DENİZ “ÖĞRENCİLER VE VELİLER MEMNUN”
Denizli’de bir ilke imza attıklarını belirten Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, öğrencilerden ve velilerden güzel geri dönüşler aldıklarını belirtti. Deniz “Singapur Matematiği’ni geçen sene uygulamaya başladık. Denizli eğitimine sürekli yenilikler getirme gayretindeyiz. Singapur Matematiği sayesinde, matematiği sevmeyen öğrencilerimiz sevmeye ve zevkle yapmaya başladı. Velilerde çocuklarındaki değişimi fark ediyor. Onlar da büyük destekçimiz, çok güzel geri dönüşler alıyoruz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku